6 Temmuz 2010 Salı

şeftalili kar yağdı pastası (cake with peach)

malzemeler:

1 adet sade pasta tabanı

2 adet muz
1 adet şeftali(mümkünse biraz yumuşak)
1 paket kremşanti
2 su bardağı süt
hindistancevizi
yarım paket beyaz çikolata



Hazırlık

pasta tabanının ikinci katının ortası yuvarlak halde kenarlarından 3-4 cm kalacak şekilde çıkartılır.1 bardak sütle ıslatılır.



Tarifin Hazırlanışı

oyulmuş kısma muz doğranır ve 1 bardak sütle hazırlanmış krem şantinin yarısı buraya doldurulur.sonra ortadan çıkardığımız kısım kremanın üzerine oturtulur ve tamamı krem şantinin kalan kısmıyla kaplanır..uzerı şeftali dilimleriyle süslenir.hindistancevizi ve beyaz çikolata rendesi serpiştirilir..1 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edilir..afiyetler olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages