malzemeler:
1 adet sade pasta tabanı
2 adet muz
1 adet şeftali(mümkünse biraz yumuşak)
1 paket kremşanti
2 su bardağı süt
hindistancevizi
yarım paket beyaz çikolata
Hazırlık
pasta tabanının ikinci katının ortası yuvarlak halde kenarlarından 3-4 cm kalacak şekilde çıkartılır.1 bardak sütle ıslatılır.
Tarifin Hazırlanışı
oyulmuş kısma muz doğranır ve 1 bardak sütle hazırlanmış krem şantinin yarısı buraya doldurulur.sonra ortadan çıkardığımız kısım kremanın üzerine oturtulur ve tamamı krem şantinin kalan kısmıyla kaplanır..uzerı şeftali dilimleriyle süslenir.hindistancevizi ve beyaz çikolata rendesi serpiştirilir..1 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edilir..afiyetler olsun...
ıslama bulgur pilavı tarifi
-
Tencerede ıslama bulgur pilavı tarifi, en kolay nasıl yapılır? Yaptığınız
bulgur pilavının yumuşacık olmasını isterseniz; bulguru önceden sıcak su
i...
4 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...