6 Temmuz 2010 Salı

köstebek pasta (crumb cake)


MALZEMELER:

1 ADET KAKAOLU HAZIR KEK(2 PARÇALI)

2,5 BARDAK SÜT
1 PASTA KREMASI(SADE VE KARAMELLİ YAKIŞIYOR)
2 KİWİ
10 ÇİLEK
3 ORTA BOY MUZ
50GRAM MARGARİN
YARIM FİNCAN DÖVÜLMÜŞ YEŞİL FISTIK YADA HİNDİSTAN CEVİZİ YA DA PASTA SÜSÜ



Tarifin Hazırlanışı

ıkı parcalı kekın ust parcasının ortası kenarlarında 3-4cm kalacak sekılde oyulur ve baska bır yerde ufalanır.alt parça az şekerli 1 bardak sütle ıslatılır.oyulmus kısma muzlar ıkıye bölünüp sıralanır üzerine çilek ve kivilerde ince ince doğranır.rondoda 50gram margarınle arzuya gore pasta kreması ve 1,5bardak sut çırpılıp hazırlanır ve meyvelerin üzerine kubbe biçiminde sıvanır.bunun uzerıne ufalanmıs kek parcası dokulur ve arzuya gore hındıstancevızı yada dövülmüş yeşil fıstık eklenip soğuduktan sonra servis edilir.afiyet olsun.

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages