6 Temmuz 2010 Salı

muz jöleli sürpriz (jelly banana cake)


1 paket piknik bisküvi

1 paket bitkisel muz jölesi
1 paket muzlu creme ole
1,5 bardak süt
1 adet muz
süslemek için arjantin şekerleri



Hazırlık

jöle 2,5 bardak sıcak suyla çırpılıp kek kalıbına dökülür ve dışarıda soğutulduktan sonra buzdolabına koyulup donması beklenir.donduktan sonra üzerine muz dılımlerı eklenır.



Tarifin Hazırlanışı

bisküviler creme ole ve süt çırpılır sıkma torbasına doldurulur ve muzların uzerıne sıkılır.bir süre de bu şekilde bekletildikten sonra düz bir servis tabağına ters çevrilip şekerlerle süslenir dilimlenerek servis edilir..

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu