6 Temmuz 2010 Salı

bahar pastası (spring cake)

görüntüsü şık, lezzeti harika bir kolay pasta ile daha buradayım..inşallah dener ve memnun kalırsınız..sevgiyle..




malzemeler:

1 adet kakaolu pastaban

1 adet vanilyalı pasta kreması
3 bardak süt
2 büyük kalıp sütlü çikolata
2 muz
1 mandalin
1 kaşık çilek reçeli
damla çikolata
süsleme şekeri
2 kaşık şeker



Hazırlık

1,5 bardak süt ile pasta kreması çırparak hazırlanır.içerisine 1 kaşık damla çikolata da eklenip karıştırılır.2 kalıp çikolata içerisine yarım bardak süt eklenip benmari usulü eritilir.



Tarifin Hazırlanışı

kekin alt katı şekerli süt ile ıslatılır ve pasta kreması sürülür.ikinci katı yapıştırılır ve üzerine çikolata sosu dökülür.muzlar uzunlamasına ikiye bölünüp pastanın üst kenarına sıralanır.onun içine mandalinler sıralanır ve ortaya çilek reçeli koyulur. şekerlerle süslenip soğutulduktan sonra servis edilir. afiyet olsun

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu