6 Temmuz 2010 Salı

deniz börülcesi salatası (salads)


deniz kokusunu bilenler çok iyi bilir bu salatanın lezzetini..deniz börülcesi bir ege klasiği..


malzemeler:

4 bağ deniz börülcesi

1 limon
1 çay bardağı zeytinyağı



Hazırlık

4 bağ deniz börülcesi alınır



Tarifin Hazırlanışı

deniz börülceleri yıkanıp düdüklü tencereye kapatılır.15 dk kaynatılır.bu bitki kendisinden tuzlu olduğundan tuz ilave edilmez.daha sonra çıkartılıp resimdeki gibi tek tek kılçıkları çekilerek çıkartılır.en son üzerine limon ve zeytinyağıyla sos yapılıp afiyetle yenir..

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu