6 Temmuz 2010 Salı

kedidilli karakız pastası (sauyer biscuit cake)


malzemeler:

1/2 paket kedıdılı bıskuvısı

1paket çikolatalı cremeole
4su bardağı süt
sprey krema
1 yemek kaşığı hindistancevizi
1çay kaşığı dövülmüş antep fıstığı
4 adet marshmallow şekeri
1-2 adet çilek yada kiraz



Hazırlık

cremeole 2,5 su bardağı sütle önce yavaş sonra hızlı devirde çırparak hazırlanır..



Tarifin Hazırlanışı

bır sıra kedıdılı biskuvisi borcamın dıbıne bır bardak sutle ıslatılıp dosenır uzerıne creme ole nın yarısı dokulur ve kasıkla duzeltılır.uzerıne ıkıncı sıra kedıdılı bıskuvılerde yıne sutle ıslatılıp sıralanır ve yenıden kalan creme ole ıle kaplanır ve kasıkla duzeltılır.uzerıne sprey krema hındıstancevızı ve dovulmus antep ve de kırazla suslemeler yapılır..sogutulduktan sonra servıs edılır..afıyet olsn..

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu