malzemeler:
2 adet yufka
1 çay bardağı süt
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı lor
tavayı yağlamak için margarin
Tarifin Hazırlanışı
1 yufka kenarları dısarıda kalacak sekılde teflon tavaya serilir.ıkıncı yufka el kadar parçalara ayrılır parçaların yarısı tavaya koyulur ve arasına süt ve yağ çırpılıp kat kat dökülür.üzerine lor serpilir ve parçaların diğer yarısı serpiştirilir.tavanın kenarında kalan butun yufkanın kenarları uzerıne bohça şeklinde kapatılır.kısık ateşte alt üst ederek kontrollü şekilde pişirilir.afiyet olsun..
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...