6 Temmuz 2010 Salı

halley pastası (marsmallow biscuit cake)


malzemeler:

10 adet halley

1paket kremşanti
2bardak süt
süslemek için meyveler
dövülmüş antep fıstığı



Hazırlık

halleyler bır kasenın ıcerısıne ırı ırı parcalanır.



Tarifin Hazırlanışı

kremşanti ve süt çırpılarak hazırlanır.ayrı bir kapta irice parçalanmış halleylerin üzerine dökülür ve karıştırılır.hazırlanan bu karısım serayla kaplanmıs baton kek kalıbına dokulur ve serayla kaplanır..2 saat buzlukta kaldıktan sonra cıkarılıp.ters cevrılır ve sera sıyrılır uzerıne meyve ve dovulmus anteple suslemeler yapılır ve erımeden dılımlenıp servıs edılır.afıyet olsn..



0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages