18 Haziran 2010 Cuma

madımak

ben böyle lezzet görmedim... çemenle de tüketildiğinde ayrı bir lezzete bürünüyor..tavsiye ederim..


Kullanılan Malzemeler:


2 kase kuru madımak otu
1 çay bardağı bulgur
2 domates
1 soğan
zeytinyağı
tuz




Tarifin Hazırlanışı

soğan rendelenir ve yağda kavrulur..üzerine rendelenmiş domatesler eklenir ve kavrulur.madımak eklenir.daha sonra 2 su bardağı su ilave edilir.kaynadıktan sonra bulguru atılır ve bir taşım kaynatılır..afiyet olsun...sarmısak sevenler sarmısaklı yoğurt eklerlerse tadından yenmez...

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu