ben böyle lezzet görmedim... çemenle de tüketildiğinde ayrı bir lezzete bürünüyor..tavsiye ederim..
Kullanılan Malzemeler:
2 kase kuru madımak otu
1 çay bardağı bulgur
2 domates
1 soğan
zeytinyağı
tuz
Tarifin Hazırlanışı
soğan rendelenir ve yağda kavrulur..üzerine rendelenmiş domatesler eklenir ve kavrulur.madımak eklenir.daha sonra 2 su bardağı su ilave edilir.kaynadıktan sonra bulguru atılır ve bir taşım kaynatılır..afiyet olsun...sarmısak sevenler sarmısaklı yoğurt eklerlerse tadından yenmez...
ıslama bulgur pilavı tarifi
-
Tencerede ıslama bulgur pilavı tarifi, en kolay nasıl yapılır? Yaptığınız
bulgur pilavının yumuşacık olmasını isterseniz; bulguru önceden sıcak su
i...
4 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...