ben böyle lezzet görmedim... çemenle de tüketildiğinde ayrı bir lezzete bürünüyor..tavsiye ederim..
Kullanılan Malzemeler:
2 kase kuru madımak otu
1 çay bardağı bulgur
2 domates
1 soğan
zeytinyağı
tuz
Tarifin Hazırlanışı
soğan rendelenir ve yağda kavrulur..üzerine rendelenmiş domatesler eklenir ve kavrulur.madımak eklenir.daha sonra 2 su bardağı su ilave edilir.kaynadıktan sonra bulguru atılır ve bir taşım kaynatılır..afiyet olsun...sarmısak sevenler sarmısaklı yoğurt eklerlerse tadından yenmez...
salma basmati pilav tarifi
-
Salma basmati pilav tarifi, tam da basmati pirince uyan pişirme tekniğidir.
Dünyada çok az millet, pirinci kavurarak pilavını yapar. Araştırın, pirinç
pil...
4 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...