18 Haziran 2010 Cuma

millefoglie pasta (flaked pastry dessert)


kullanılan malzemeler:

1 adet millefoglie hazır milföy seti(içerisinde 3 kat pişirilmiş tatlı milföy,toz krema karışımı,pudra şekeri var.)

1,5 bardak süt
1yemek kaşığı tereyağı
arzu edilen aromalar ben bolca hindistancevizi ve biraz da vanilya aroması kullandım

istenildiği taktirde meyvelerle zenginleştirilebilir..



Hazırlık

millefoglie hazır milföy setini bulun gerisi kolay:))ben izmirde büyük kipa da buldum..

Tarifin Hazırlanışı

paketten çıkan krema süt ve tereyağı çırpılarak hazırlanır..içerisine istenilen aromalar da eklenir..her bir kat arasına bu kremadan sürülür..ve istenirse meyve ilave edilebilir..en son katın üzerine de krema karışımı sürüldükten sonra pudra şekeri elenir..birkaç saat dinlendirdikten sonra servis edilir..gerçekten çok hoş ve hafif bir lezzet tavsiye ederim tatlıcıklarım..

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages