18 Haziran 2010 Cuma

çılbır (poached eggs d'orsay with yoghurt and melted butter)

5 dakikada yemek istediğinizde...


Kullanılan Malzemeler:


3 yumurta
1 su bardağı kese yoğurdu
2 diş sarımsak
kırmızı biber nane
4 kaşık zeytinyağı
tuz



Hazırlık

bır tavada yarıya kadar su doldurulup kaynatılır içine tuz atılır.



Tarifin Hazırlanışı

su kaynadıktan sonra yumurtalar bırer bırer yavasca suya kırılır ve 3 dk kaynatılıp kevgırle dagıtmadan alınır ve bır tabaga cıkartılır.uzerine



sarmısaklı yogurt hazırlanıp dökülür.bır tavada zeytinyağı ısıtılır ve içine kırmızı biber eklenır bu da yogurdun ustune dokulur son olarak en uste kuru nane eklenıp servıs edılır.afıyet olsun....

2 yorum:

Adsız dedi ki...

acıktımm pinoşşşumm :)

pınar ipekçi dedi ki...

acıkan doğacık:)))gel ben sana yaparım hepsinden:)

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu