3 Temmuz 2010 Cumartesi

çikolata soslu irmik tatlısı (samolina dessert with chocolate sauce)


malzemeler:

1 lt süt

12 kaşık şeker
12 kaşık irmik
2 paket dr oetker gourmet vanilin
hazır çikolata sosu
hindistancevizi




Tarifin Hazırlanışı

süt şeker irmik muhallebi kıvamına gelene kadar sürekli karıştırılarak pişirilir.ocaktan indirmeye yakın vanilin eklenir..ıslatılmış kek kalıbına boşaltılır ve soğuması beklenir..birkaç saat buzdolabında dinlendirildikten sonra.genişçe bir servis tabağına ter çevrilerek üzeri hindistan cevizi ve çikolata sosuyla süslenerek dilim dilim servis edilir..afiyet olsun..

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu