malzemeler:
125 gr margarin
3 fincan un
1 lt süt
1 su bardağı şeker
1 paket damlasakızı
1 pk kakolu bisküvi
Tarifin Hazırlanışı
eriyen margarine un eklenip kokusu kalmasın diye hafifçe kavrulur.daha sonra diğer malzemeler ilave edilip muhallebi şeklinde hazırlanır.undan dolayı topaklanma olabilir ben diğer malzemeleri ilave edince ezici rondo ucuyla karıştırıorm geçio o topaklar aklınızda olsn..bisküviler rondoda ezildikten sonra borcama serpilir.üzerine muhallebi ilave edilir.1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra soğuk servis edilir.afiyetler olsun canlarımm..
salma basmati pilav tarifi
-
Salma basmati pilav tarifi, tam da basmati pirince uyan pişirme tekniğidir.
Dünyada çok az millet, pirinci kavurarak pilavını yapar. Araştırın, pirinç
pil...
4 ay önce
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...