18 Temmuz 2013 Perşembe

fırında kadayıflı kremalı tavuk



malzemeler:

yarım kilo taze kadayıf
yarım kilo kemiksiz tavuk göğsü
1 paket sıvı krema
3 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı süt
tavuğu kavurmak için sıvı yağ
karabiber tuz

hazırlanışı:
tavuk göğsü küp küp doğranarak sıvı yağ eklenmiş tavada sütle birlikte sotelenir.üzerine karabiber tuz ilave edilip ocaktan indirilir.
kadayıflar tereyağı ile 1-2 dakika tavada çevrilir.yarısı dikdörtgen borcama bastırılarak yerleştirilir üzerine sotelenmiş tavuklar dökülür ve kalan kadayıfla üzeri bastırılarak kapatılır.üzerine bir paket sıvı krema yayılarak dökülür ve ısıtılmış fırında çıtır çıtır olana kadar pişirilir.dilimlenip servis edilir.afiyet olsun:)

0 yorum:

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu