2 Nisan 2011 Cumartesi

garnitürlü tuzlu kek (cake with peas and carrot)


malzemeler:
1 küçük kavanoz garnitür
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
2 çay kaşığı tuz
1 kabartma tozu
aldığı kadar un

hazırlanışı:
yumurta ve yoğurt sürekli tek yöne çırpılır.ardından yağ, tuz ve suyu süzülmüş garnitür ilave edilir.son olarak aldığı kadar un ile birlikte kabartma tozu eklenir.yağlanmış borcama dökülerek 175 derece fırında 25 dk kadar pişirilir..afiyetle de yenir inşallah:)

not:bu etkinliğimi öznur arkadaşımızın ev sahipliğinde gerçekleşen hobidünyam  45 dakikalık tarifler adlı etkinliğine gönderiyorum..

sizler de katılmak isterseniz http://www.tarifkolik.com/iletisim.html adresine etkinliğe katılmak istediğiniz tarifin linkini göndererek katılabilirsiniz..keyifli paylaşımlar..

2 yorum:

Tarifkolik / Öznur dedi ki...

merhaba canım tarifini aldım ellerine sağlık sevgiler..

pinaripekci dedi ki...

TEŞEKKÜRLER ÖZNUR HANIM..EMEKLERİNİZE SAĞLIK SİZİN DE..

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages

Bu gadget'ta bir hata oluştu