1 Ağustos 2012 Çarşamba

İSTANBUL AKVARYUMDA 3 DELİ:)



YENİ YAYIN TUŞUNA BASMAYALI EPEY ZAMAN OLDU.ÇOK ÖZLEDİM YAZMAYI ANCAK YOĞUNLUKLAR BİRBİRİNİ KOVALARKEN KOLAY OLMUYOR..VAKİTSİZLİK MODERN İNSANIN EN BÜYÜK SORUNU...GÜNLER DAHA FAZLA SAAT İÇERMELİ:))

BAŞLIKTAN ANLAŞILACAĞI ÜZERE DÜNYANIN EN BÜYÜK TEMATİK AKVARYUMU OLAN   İSTANBUL AKVARYUMLA TANIŞMA FIRSATI BULDUK.MUAAZAM EMEK HARCAYARAK KURULMUŞ BU GÜZEL MEKANI İMKANI HALİNDE MUHAKKAK GÖRMENİZİ İSTERİM.BAMBAŞKA BİR DÜNYA.3 DELİ DE YİNE ANLAŞILACAĞI ÜZERE EŞİM KIZIM VE BENDEN OLUŞAN ÇEKİRDEK AİLEM:)BİLDİĞİNİZ DELİRDİK YANİ.KIZIMIN İSTEĞİ VE ISRARIYLA GİTTİK  ANCAK BİZ ÇIKMAK İSTEMEDİK.YAKLAŞIK 4 SAAT ORADA KALDIK İNANIN ÇOK HOŞTU.SİZLER İÇİN  FOTOLARI YAYINLIYORUM BİZE RESMEN GÜLÜMSEYEREK POZ VEREN ŞEKERE DİKKAT:))




 KIZIMIN YANINDAN AYIRMADIĞI YUMOŞU HER ZAMANKİ GİBİ YİNE BİZİMLEYDİ:)


 ŞİMDİ BAKINCA BURASI KORKUTUCU,ANCAK ORADA BU HİÇ AKLIMA GELMEDİ:)
 BOX FİSH
 SÜVEYŞ KANALI MİNYATÜRÜ.DÜRBÜNLERDEN BAKINCA AŞAĞIDAKİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR


 NUH UN GEMİSİ

ALTERNATİF ULAŞIM OLANAKLARI İSE ŞÖYLE:

Metrobüs ile Florya Beşyol durağında inilip buradaki dolmuşlarla geliniyor. Bize en yakın metrobüs durakları : Sefaköy, Florya – Bağlar, Cennet mah.
Banliyö treni Sirkeci’den kalkıyor, Florya durağıda inip, Yeşilköy istikametine doğru yaklaşık 800 mt yürüyerek gelinebilir.
İDO Bakırköy iskelesinden indikten sonra trene binip Florya durağıda inip, Yeşilköy istikametine doğru yaklaşık 800 mt yürüyerek gelinebilir.
Gebze’den Harem minibüsü ile Uzunçayır’da inip, Uzunçayır’daki metrobüs durağından metrobüse binip Sefaköy durağında ineceksiniz. Sefaköy durağının hemen yanında duran Florya minibüsleri ile İstanbul Akvaryum’a ulaşabilirsiniz.

BİR SONRAKİ POSTTA GÖRÜŞENE DEK SEVGİYLE KALIN:)


3 yorum:

online mutfak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Ayse dedi ki...

Harika birdahaki Istanbul tatilimde gideriz, buarada tekrar yazmana sevindim gerisinide bekliyoruz ayrilmak yoook cok öpüyorum seni aeo...

Unknown dedi ki...

Ayşem ben de yorumuna çok sevindim tatlım.inşallah gezer görürüsünüz siz de..biz çok keyif aldık darısı başınıza birtanem..siz de allaha emanet olun..

Yorum Gönder

yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...

bir de bunlar var:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pages