malzemeler:
1 paket dr oetker tavukgöğsü
500ml süt
1 paket bitkisel çilek jölesi
5 adet kedidili bisküvi
2 kaşık çilek reçeli
1-2 parça damla sakızı
çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası
süslemek için şekerler
500ml süt
1 paket bitkisel çilek jölesi
5 adet kedidili bisküvi
2 kaşık çilek reçeli
1-2 parça damla sakızı
çay kaşığının ucuyla kırmızı gıda boyası
süslemek için şekerler
Hazırlık
jöle 2,5 su bardağı sıcak suyla hazırlanıp kek kalıbına dökülüp soğumaya bırakılır.
Tarifin Hazırlanışı
donmuş jölenin üzerine reçel sürülür.rondodan geçirilmiş kedidili bisküvileri üzerine yayılır ve tavuk göğsü süt damlasakızıve gıda boyası koyu bir muhallebi kıvamında pişirilip.bisküvilerin üzerine dökülür.1-2 saat buzdolabında beklettikten sonra genişçe bir servis tabağına ters çevrilip şekerlerle süslenir ve dilim dilim servis edilir.afiyet olsun..
3 yorum:
Oyyyy minik kuşum :)
Hoşgeldin ...
Berabar kanat çırpamaya,rüzgarlara yüklenmeye,bulutlarda buluşmaya..Rahmetin esintisi ile..
Hayırlı olsun inşaAllah...
Korkma gel yamacıma...
Tut elimden beraber yürüyelim bu yollarda..
:)
Ellerine sağlık..
Çok tatlı görünüyor..
Lakin videoları açamadım :( neden görünmüyor..
Nancy'mi dinleyemiyor ve izleyemiyorum ühüüü
birtanem allah razı olsun..canım..sımsıcak nefesinle girdin yine yüreğimin başköşesine oturdun...elini değil yüreğini tuttum canım kardeşim bırakmaya da hiç niyetim yok zaten..
videolara gelince onları dün youtube dan yükledim ama sanırım youtube sorunundan kaynaklı açılmaması..benim işyerimde youtube girişi yasak diye göremiyorum ama akşam evden bakarım nasipse..mashy haddy i miyacığımla beraber izleyin olurmu eminim bayılacak..kocaman öpüyorum güzel ötesi gönlünden canım..
Bırakır mıyım..
Fındıklı pastam..
Mashy Haddy annemin cepte vardı..
Ve Miyas hasta oldu biliyor musun.. :))))
Bu kadar olur..
Seve seve izleriz tabi ki..
Sayfanı parselleriz biz ,hiç çıkmayız merak etme..
Bu arada datlum acil özeline bak..
forumda..
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...