Malzemeler:
1kg pancar
1-2 diş sarmısak
1 çay bardağı sirke
tuz
Tarifin Hazırlanışı
Yıkanıp soyulmuş pancarlar 2 bardak suyla düdüklü tencere de 10 dakika haşlanır..soğuduktan sonra dilim dilim doğranır..içerisine sirke tuz ve sarmısaklar ince ince kıyılarak ilave edilirek soğuk olarak servis edilir..turşu formunda bir salata..afiyet olsun..
1kg pancar
1-2 diş sarmısak
1 çay bardağı sirke
tuz
Tarifin Hazırlanışı
Yıkanıp soyulmuş pancarlar 2 bardak suyla düdüklü tencere de 10 dakika haşlanır..soğuduktan sonra dilim dilim doğranır..içerisine sirke tuz ve sarmısaklar ince ince kıyılarak ilave edilirek soğuk olarak servis edilir..turşu formunda bir salata..afiyet olsun..
0 yorum:
Yorum Gönder
yüreğinizden geçen,dilinize gelen bir iki kelimeyi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım...şimdiden teşekkürler...